De Queensparade Beek is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor Koningsdag.

Zonder vrijwilligers zou de Queensparade niet kunnen bestaan. Om dit evenement in goede banen te leiden, zijn veel vrijwilliges nodig.

Of het nu gaat om de gasten te ontvangen of opbouwen en bemannen van de stands. Hier zijn veel vrijwilligers voor nodig. Queensparade Beek is op zoek naar vrijwilligers voor diverse werkzaamheden.

Heeft u interesse, stuur dan gerust een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw en onze wensen te bespreken.

In de zeventiger jaren vond jaarlijks met Koninginnedag een Taptoe plaats.

Door een initiatief van een aantal enthousiaste muzikanten uit het Beekse is in 2003 het idee geboren tijdens Koninginnedag een parade en show in het centrum van Beek te organiseren.
Al snel werd een naam bedacht voor het evenement: QueensParade Beek.

>Het idee achter QP Beek was dat de organisatoren de oude Taptoe, die in de zeventiger jaren op Koninginnedag in Beek werd gehouden met medewerking van de Beekse muziekverenigingen, nieuw leven wilden inblazen.

Er werden sponsoren en donateurs bereidt gevonden om te helpen en zo startte in 2005 de eerste editie van QueensParade Beek.
Het was gelijk een succes en mede ook door het prachtige weer waren er ongekend veel toeschouwers, die hun uiterste best deden om de deelnemende muziekverenigingen en dansgroepen aan te moedigen met hun applaus.

Vanaf het begin werd het Oranjecomité Beek bereid gevonden om hun organisatie talent beschikbaar te stellen aan de stichting QueensParade Beek en zo ontstond een intensieve samenwerking die intussen leidde tot het structureel ondersteunen van elkaars activiteiten. QueensParade Beek is er voor iedereen en heeft als doel een leuk feest te organiseren voor de gemeente Beek en omstreken, in het kader van Koninginnedag. Omdat het feest voor iedereen is, wordt er geen entree gevraagd.