Quensparade 2014

Wat in 2005 begon als idee van twee Beekse muzikanten, ontpopt zich heden tot een volwaardig Koningsdagfeest van formaat. Dat mogen we als organisatie trots zeggen staande aan de vooravond van Koningsdag 2014!

Negen keer eerder kon het publiek genieten van een succesvol taptoeprogramma, waar korpsen zich konden presenteren uit binnen- en buitenland met hun show en muziek. Waar ook bewezen is dat Taptoe een vorm van entertainment is die talrijke liefhebbers heeft!

Het 1ste jaar met een Belgische showband (WIK) uit Oostende die met slechts een kleine bezetting grootse dingen kon laten horen en zien en dan de 9de versie:
“Kunst en Genoegen” het 70 man sterke korps uit Leiden dat velen in vervoering bracht met hun prachtige strakke show en dito muziek. Daartussen alle vormen van Limburgs/Nederlandse muziekcultuur waaronder schutterij, harmonie, fanfare, klaroen en tamboerkorpsen en ook streetdance, majorettes en vendeliers!

Adest Musica had een verrassende show!!

Dat was de afgelopen 9 jaar voor de talrijke bezoekers te beleven tijdens QueensParade Taptoe!
Dit jaar is 10de editie van QueensParade Beek en daarom hebben we extra uitgepakt! Tenslotte verdiend een tweede lustrum wel een super feestelijke Taptoe! We hebben een paar toppers kunnen strikken en deze zijn naar Beek gekomen om te laten zien wat zij onder een spetterende show verstaan. Het was geweldig en het massaal toegestroomde publiek heeft genoteten! Dat kon je meten aan de mate van applaus.