Queensparade 2016

In het Asta cultuurcentrum liep het tegen 13.30 uur storm voor de middag Kids-editie! Zo'n gezellige drukte hadden we, gezien het weer buiten,niet verwacht. Bijna 100 kinderen hebben deelgenomen aan de workshops. Het was leuk om te zien hoe de kindertjes door onze vrijliggers werden bezig gehouden.

Ook onze nieuwe burgemeester Christine van Basten-Boddin was met haar man van de partij. Zij heeft persoonlijk alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet tijdens de workshops en de spellen. Ook gaat een speciaal woord van dank naar de deelnemers van "Beek Got Talent en de dansstudio van Rick Smitz. Prachtig om te zien hoe zijn kids hun moves synchroon voor elkaar hebben!

De avond was droog maar erg koud. 4 Graden was de avondtemperatuur. Veel te koud voor de tijd van het jaar. Toch waren een groot aantal liefhebbers van taptoe-muziek zo dapper om de koude te trotseren, evenals een 50 tal sponsoren en gedecoreerden, wethouders met echtgenoten en natuurlijk onze burgemeester met haar man.
De taptoe en het kidsprograma werd professioneel in beeld gebracht en via de life-stream naar het seniorenhuis Franciscus gezonden.

Door de deelname van:
Showband METRO, Scheveningen
Rijnmondband, Schiedam
Drumfanfare en Majorettekorps Irene/Lucia, Beek
Jachthoorn en trompetterkorps Edelweiss Heerlen
was de taptoe net als voorgaande edities een streling voor oor en oog!

​De taptoe werd na de finale afgesloten met een spetterend vuurwerk.
Als laatste noem ik nog een keer alle vrijwilligers die zich voor een eet en -consumptiebon iedere keer weer opwerpen om het bestuur van de QueensParade Beek te helpen met het werk.

Jongens en meisjes allemaal bedankt!!!!