Queensparade 2011

Ook dit jaar wist het publiek in grote getale de markt in Beek te vinden, om zich te amuseren met sport, spel en muziek.

De jeugdrommelmarkt was zeker gezien het lekkere zonnetje druk bezet en werd goed bezocht, zodat door de jeugd goede “zaken“ werden gedaan. Ook voor .. ouderen was er van alles te beleven, waaronder bijvoorbeeld het boomzagen. Van een boomstam moest een plakje van 125 gram worden afgezaagd. Degene die het dichts in de buurt kwam was Joshua Dohmen. Hij won daarmee een waardecheque van Beek Bloeit ter waarde van € 50,-.

Voor het avondprogramma bezochten vele bezoekers (ca.1500) de markt om te genieten van de shows van de 6 korpsen die demonstreerden waar amateur muziekgezelschappen toe in staat zijn. De combinatie van muziek en beweging samengevat in het woord “SHOW” wist de aanwezigen zeker te boeien. En bewegen deed het!! Onze eigen Drumfanfare en Majorettekorps Irene/Lucia, liet een prima show op fantastische muziek zien. Kortom een groep musici waar wij Beekenaren enorm trots op kunnen zijn!!!

Zaterdag 7 mei werd door de voorzitter Leonard Ponsen en secretaris Math Paumen in het bijzijn van Bertie Gelissen van Gelissen Tweewielers, de oranje QueensParade Beek fiets overhandigd aan mevrouw Diny Houben uit Stein. Zij had namelijk met haar entreelot geel 599 de fiets gewonnen, die tijdens de QueensParade Beek 2011 onder de bezoekers verloot werd. Wij, de leden van de organisatie, kunnen weer terugblikken op een geslaagde QueensParade Beek die mede mogelijk wordt gemaakt door de bereidwillige medewerking van vrijwilligers en sponsoren.

Hen danken wij hartelijk voor hun bijdrage aan een mooi Koninginnedag evenement!