Deze editie was de 15e editie van de QueensParade. Tijdens dit lustrum werd uitgepakt met de 3 korpsen van K&G uit Leiden.
150 muzikanten, 3 korpsen en een spetterend vuurwerk zou dit lustrum tot een waar feest moeten maken.

De ochtend van de opbouw begon al slecht, veel regen en wind, een tent die het begaf tijdens een windvlaag en kou. Dit beloofde niet veel goeds.

Het middagprogramma was binnen in De Haamen en de tenten, dus de workshops hebben geen last gehad van het slechte weer.

Het avondprogramma begon om 18.00 uur met de streetparade en de tocht met

Lees meer...

In het Asta cultuurcentrum liep het tegen 13.30 uur storm voor de middag Kids-editie! Zo'n gezellige drukte hadden we, gezien het weer buiten,niet verwacht. Bijna 100 kinderen hebben deelgenomen aan de workshops. Het was leuk om te zien hoe de kindertjes door onze vrijliggers werden bezig gehouden.

Ook onze nieuwe burgemeester Christine van Basten-Boddin was met haar man van de partij. Zij heeft persoonlijk alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet tijdens de workshops en de spellen. Ook gaat een speciaal woord van dank naar de deelnemers van "Beek Got Talent en de dansstudio van Rick Smitz. Prachtig om te zien hoe zijn kids hun moves synchroon voor elkaar hebben!

De avond was droog maar erg koud. 

Lees meer...

De 14e editie van de QueensParade was een editie met veel veranderingen.
Van de lokatie op de Markt werd afscheid genomen om naar Sportlandgoed De Haamen te verhuizen.

4 geweldige korpsen uit Nederland, fantaschtisch weer en drukte maakten deze QueensParade tot een waar feest. Een jaar waar wij als bestuur graag naar terugkijken.
Dit beloofde veel goeds voor de 15 editie in 2019.

Het middagprogramma was zoals gewoonlijk voor de jeugd met veel 

Lees meer...

De 13e edtie van de QueensParade ligt alweer achter ons. Door het slechte weer tijdens deze Koningsdag, werd besloten het middagprogramma naar binnen te verplaatsen.
In de Asta waren tal van workshops waaronder  mozaïken, cd's versieren en stoffen tassen schilderen. Ook op de kindervrijmarkt wisselden spullen van eigenaar.

Buiten waren de workshops van honkbalvereniging de Cheeta's en stond er een springkussen. In het café van de Asta was het gezellig en druk, mede door het optreden van Trio Paradise.

Lees meer...